Meer dan 5000 lampen op voorraad
Vóór 16:00h besteld, vandaag verzonden
Ruim 10 jaar specialist in noodverlichting
Veilig betalen met uw vertrouwde kaart

Direct advies? +32(0)498 12 03 84

Disclaimer


Disclaimer voor noodverlichtingexpert.be

Vekeman Veiligheid (ondernemersnummer: 0674 948 368) verleent u hierbij toegang tot noodverlichtingexpert.be ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Vekeman Veiligheid behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Vekeman Veiligheid spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Vekeman Veiligheid.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Vekeman Veiligheid. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Vekeman Veiligheid nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Vekeman Veiligheid.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Vekeman Veiligheid, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Minimaal 3 jaar garantie op al onze producten

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veilig betalen met iDeal, PayPal of creditcard